Netissä on monia kulutusluottojen tarjoajia, joiden kautta lainaaminen on edullista ja nopeaa. Useilta lainapalveluilta on myös mahdollista saada luottoa heti, jopa 15 minuutissa, varsinkin silloin kun kyse on pienemmistä lainasummista. Jos lainasumma alkaa lähenemään kymmeniä tuhansia, menee lainanhaussa kauemmmin, normaalisti 1-2 vuorokauden ajan, riippuen tietysti yrityksestä, mistä lainaa ottaa. Tutustu valikoimaan lisää alapuolelta ja hae kulutusluotto heti tilillesi.

 

Freedom Rahoitus

Freedom RahoitusFreedom Rahoitus on tämän hetken markkinoiden yksi monipuolisimmista lainayhtiöistä. Tarjolla on kulutusluottoja 500 – 30 000 euron väliltä – kaikki lainat ovat vakuudettomia. Täytä hakemus netissä mihin kellon aikaan tahansa ja saat vastaukseksi useita eri tarjouksia. Ikäraja on 20 vuotta ja lainan hakeminen onnistuu muutamissa minuuteissa. Tutustu ja hae kulutusluottosi Freedom Rahoitukselta.

Hae Freedom Rahoitukselta

 

Nopsalaina

NopsalainaNopsalaina on yksi nopeimmista suurempien kulutusluottojen myöntäjistä. Voit hakea 1500 – 15000 euron kulutusluoton kätevästi verkon kautta ilmaisella hakemuksella. Lainapäätöksen yritys myöntää lähes välittömästi ja tämän jälkeen voit allekirjoittaa lainasopimuksen suoraan verkossa ja tämän jälkeen rahat toimitetaan tilillesi. Nopsalaina myöntää kulutusluottoa kaikille vähintään 22 vuotta täyttäneille ja luottokelpoisille henkilöille, joilta löytyy verkkopankkitunnukset sekä säännölliset kuukausittaiset tulot. Lue lisää ja hae Nopsalainaa heti.

Hae Nopsalainalta

 

Ostosraha

OstosrahaOstosraha on Suomalainen kulutusluottojen tarjoaja, jonka kautta saat kulutusluoton 400-3000 euron väliltä heti tilillesi, jopa 15 minuutissa. Jos olet akuutin luoton tarpeessa, on Ostosraha ehdottomasti paras vaihtoehto. Kaikki lainat ovat vakuudettomia ja voit hakea niitä verkosta ilmaisella hakemuksella. Voit valita maksuaikataulun 12 – 60 kuukauden väliltä. Kulutusluottoa myönnetään yli 21 vuotiaille henkilöille, jolla on luottotiedot kunnossa. Lue lisää ja hae kulutusluotto heti tilillesi Ostosrahan kautta.

Hae Ostosrahalta

 

Ota kulutusluottoa heti tilille – täältä saat haettua!

Suurempia kulutusluottoja hakiessa kannattaa muistaa, että normaalisti niissä vaaditaan usein säännöllisiä vuosituloja, vaikkakin toki poikkeuksia löytyy. Kannattaa olla palkkakuitit, työsopimus, sekä tiliotteet viimeisiltä kuukausilta jo valmiina tulostettuna ja skannattuna. Näin voit nopeuttaa luotonhakua omasta puolestasi. Normaalisti tarvitset myös omalla nimikirjoituksella varustetun henkilöllisyystodistuksen, sekä täytetyn ja allekirjoitetun lainahakemuksen jotta on mahdollista saada kulutusluotto heti. Muutamissa paikoissa on mahdollista lähettää kaikki tarvittavat tiedot sähköisesti, jolloin luoton haku on nopeampaa. Muutamissa paikoissa on mahdollista halutessaan myös postittaa tarvittavat paperit, jolloin lainan hakeminen viivästyy normaalisti päivällä tai kahdella.

Kulutusluoton hakeminen verkossa toimivilta lainantarjoajilta on silti nopeampaa, kuin esimerkiksi omalta pankilta. Positiivista omassa pankissa on se, että heillä on jo oma tilihistoriasi siellä, sekä kaikki tarvittavat tiedot. Muutoin, lainahakemuksen myöntämisessä ja rahojen siirtämisessä tilille kestää normaalisti useita arkipäiviä tai jopa viikkoja. Internetin lainantarjoajat ovat tässä asiassa askeleen edellä. Pankit eivät myöskään yleensä myönnä kulutusluottoa heti tai yleensäkään lainoja ilman vakuuksia tai takaajia, joten jompikumpi, ellei molemmat täytyy olla luottoa saadakseen. Kulutusluotto pankista haettuna on usein vakuudellinen laina.

Milloin kannattaa välttää lainaamista?

Muista, älä ota lainaa, jos epäilet takaisinmaksukykyäsi. Alle olemme listanneet eri seikkoja, jolloin kannattaa punnita omaa lainan tarvettaan.

 1. Sinä tai perheenjäsen on saamassa irtisanomisilmoituksen tai on vaarassa jäädä työttömäksi.
 2. Perheellä on aikaisempi laina (esim. Asuntolaina) tai kallis vuokra-asunto ja talouden tulot ovat vähentyneet, tai vähenemässä.
 3. Perheeseen on tulossa lapsi ja työssäkäyvä on jäämässä äitiys- tai isyyslomalle.
 4. Ostatte helposti tuotteita tai palveluita osamaksulla.
 5. Siirrätte usein laskuja seuraavalle kuukaudelle.
 6. Teette usein kalliita heräteostoksia, jotka ylittävät perheenne varallisuuden.
 7. Otatte joka kuukausi esimerkiksi pikavippiä rahoittaaksenne loppukuun pakolliset ostokset.
 8. Oma talous ei ole tasapainossa (menoja enemmän kuin tuloja)
 9. On ennustettavissa suuria lisämenoja, esimerkiksi remontti.
 10. Perheessä on riippuvuutta alkoholiin tai huumeisiin, tai erilaisiin rahapeleihin.
 11. Perheen jäsen on monen eri lainan takaajana.
 12. Näissä tilanteissa kulutusluotto ei välttämättä ole paras vaihtoehto.

Suuren lainan ottamisen ei pitäisikään olla helppoa ja vaivatonta. Usein, kun lainaa tarvitaan, sitä harkitaan ja lainoja vertaillaan, sekä mietitään onko se todella tarpeellista. Jos näitä asioita ei taloudessasi ole kulutusluotto hetiennustettavissa tai tapahdu tällä hetkellä, voit surutta ottaa lainaa heti, sillä luultavasti pystyt siitä huolehtimaan. Kulutusluotto on kuitenkin usein vakuudellinen laina. Kaiken varalla, kannattaa säästää sukanvarteen yhden, tai kahden kuukauden lainan lyhennys, jotta jos yllättäviä menoja tulee, ei laskua tarvitse lykätä tai maksusuunnitelmaa muuttaa heti. Kulutusluottoa heti tarvitsevan kannatta laittaa silti jäitä kypärään: Varsinkin pankin kautta haettu kulutusluotto ja pienlaina prosessi saattaa kestää muutaman päivän. Ainakin kannattaa nukkua yön yli ennenkuin edes mieleen juolahtaa ottaa kulutusluotto. Lainamuotona tämä on enemmänkin pankkien myöntämänä vakuudellinen laina, joka on summaltaan yli 5000 euroa. Otathan yhteyttä: varsinkin kulutusluotot heti – kohtaisissa kysymyksissä.

Miten eroaa pienlaina ja pankin myöntämä kulutusluotto?

Lainaa ilman vakuuksia – se on se pieni ero. Pienlaina on helpompi ja yksinkertaisempi saada heti kuin kulutusluotto .Toisaalta taas koska kulutusluotto on vakuudellinen, siinä on usein pienempi korko. Tämän eroavaisuuden tajutessa on hyvä miettiä haluaako mielummin pienen lainan suuremmalla korolla nopeasti vai ehkäpä kulutusluoton pienemmälle korolla pienen pyörittelyn jälkeen.

Comments are closed.