2014 vuoden Lokakuussa uudistunut kulutusluottovertailu! Kulutusluottovertailu on erinomainen työkalu ja sitä kautta voit kätevästi löytää sinulle parhaimman lainaa tarjoavan firman. Näet myös nopeasti millaisilla ehdoilla lainaa on saatavilla ja kaiken oleellisimman informaation yrityksestä mitä lainaa hakiessasi haluat tietää. Alapuolella olemme vertailleet luottofirmoja täysin puolueettomasti ja olemme valinneet valikoimaamme kuluttajien suosikkeja. Vertailussa olemme huomioineet sekä hintaa että muitakin lainaehtoja.

Lainapaikat

Lainasummat

Ikäraja

Haku

Nopsalaina

1500 – 15000 euroa

22 vuotta

Hae tästä

Freedom Rahoitus

500-30000 euroa

20 vuotta

Hae tästä

Credit24

250 – 3000 euroa

19 vuotta

Hae tästä

Fixura

2000 – 10000 euroa

21 vuotta

Hae tästä

Ostosraha

400 – 3000 euroa

21 vuotta

Hae tästä

Euroloan

100-5000 euroa

18 vuotta

Hae tästä

Omalaina.fi

1000 – 15000 euroa

18 vuotta

Hae tästä

Lainapaikat

Nopsalaina

Freedom Rahoitus

Credit24

Fixura

Ostosraha

Euroloan

Omalaina.fi

Lainasummat

1500 – 15000 euroa

500-30000 euroa

250 – 3000 euroa

2000 – 10000 euroa

400 – 3000 euroa

100-5000 euroa

1000 – 15000 euroa

Ikäraja

22 vuotta

20 vuotta

19 vuotta

21 vuotta

21 vuotta

18 vuotta

18 vuotta

Haku

Hae tästä Hae tästä Hae tästä Hae tästä Hae tästä Hae tästä Hae tästä

Freedom Rahoitukselta saat vakuudettomia kulutusluottoja heti tilille

Freedom RahoitusFreedom Rahoitus on hyvä paikka jos olet suuremman luoton tarpeessa ja toki pienempiäkin rahoitusvaihtoehtoja löytyy. Voit hakea lainaa ilman vakuuksia 500 – 30 000 € väliltä erittäin pitkällä takaisinmaksuajalla. Voit valita sen jopa 1 – 12 vuoden väliltä ja yhtiö joustaa myös tässä tarvittaessa. Freedom Rahoitukselta lainatessasi saat ilmaisen lainaneuvojan, jonka kanssa etsitte sinun tarpeitasi parhaiten vastaavan lainan. Kun teet lainahakemuksen Freedom Rahoitukselle, saat heti useamman eri lainatarjouksen ja voit valita niistä omiin tarpeisiisi parhaimmalta tuntuvan rahoitusratkaisun! Tutustu ja hae lainaa ilman vakuuksia helposti ja nopeasti.

Hae Freedom Rahoitukselta

 

Nopsalaina – lainapäätös 15 minuutissa ja lainan allekirjoitus verkossa

NopsalainaTämän kulutusluottovertailun ykköspaikan otti kirkkaasti Nopsalaina. Nopsalainan kautta lainan hakeminen on halpaa ja erittäin nopeaa. Voit hakea lainaa nopeasti 1500 – 15 000 euron väliltä 6 – 72 kuukauden takaisinmaksuajalla todella edullisella 9 % todellisella vuosikorolla. Saat lainapäätöksen 15 minuutissa ja tämän jälkeen voit allekirjoittaa lainan suoraan netissä. Allekirjoittamisen jälkeen saat rahat välittömästi tilillesi. Lue lisää ja hae kulutusluotto Nopsalainalta.

Hae Nopsalainalta

 

Ostosrahalta lainaa ilman vakuuksia tai takaajia – lainapäätös aina 15 minuutissa

OstosrahaOstosraha on markkinoiden nopein luotonmyöntäjä – saat rahat nopeasti tilille ja lainapäätöksen 15 minuutissa! Yhtiö on erinomainen vaihtoehto kun haluat hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia tai takaajia 400 – 2500 euron väliltä. Ostosraha on luotettava ja toimittaa rahat tilille aina nopeasti. Yritys myöntää luottoa kaikille 20 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla on luottotiedot tallessa. Ostosraha tarjoaa lainoilleen takaisinmaksuaikaa 12 – 36 kuukautta. Hae lainaa välittömästi tilillesi ilman vakuuksia Ostosrahalta jo tänään.

Hae Ostosrahalta

Etua – hae asuntolainaa, kulutusluottoa tai luottokorttia kätevästi netistä

Etua.fiEtua tarjoaa asiakkailleen kulutusluottoa, asuntolainaa ja luottokortteja. Voit hakea sitä kautta kulutusluottoa 500 – 35 000 euroa  1 – 5 vuoden takaisinmaksuajalla. Etua.fi myöntää tällä hetkellä suurinta kulutusluottoa kun pankkeja ei lasketa mukaan. Lainaa voit hakea jos sinulla on säännölliset tulot, olet vähintään täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotietotaustat. Tutustu yritykseen ja hae lainaa kätevästi verkon kautta.

Hae Etua.fi

 

Lainat vertailussa 2014 vuonna – mistä löytyy edullisin rahoitusvaihtoehto?

Kulutusluottoja kannattaa aina lähteä vertailemaan kun on hakemassa lainaa. Voit säästää tuntuvasti rahaa jo muutaman tuhannen euron kulutusluottoa tilatessasi, joten se todella kannattaa. Voit tehdä vertailun itse tai hyödyntää kulutusluottovertailu -sivustoja ja helpointa on, että valitset tätä kautta muutaman yrityksen ja valitset niistä parhaimmalta tuntuvan. Tällä tavoin saat varmasti kaikista parhaimman lainan juuri tarpeisiisi. Jos olet syystä tai toisesta skeptinen tarjonnan suhteen, niin voit tietenkin tutkia itse, mikäli parempaa luottotarjontaa löytyy. Voimme kuitenkin taata, että parhaat luottofirmat löytyvät sivultamme. Päivitämme sivua jatkuvasti ja jos havaitsemme uuden yrityksen auenneen, tutkimme sen lainavaihtoehdot, hinnat ja muut lainaehdot välittömästi. Mikäli yritys läpäisee meidän tiukan seulan, pääsee se sivustollemme, mutta vain koeajalle. Jos se ei kerää asiakkaita, on siinä pakko olla jotain vikaa, joten poistamme yrityksen sivustoltamme. Kilpailu on alalla kovaa ja vain parhaimmat pärjäävät, joten uusien firmojen pitää todella miettiä tarkkaan millaista lainaa, millä ehdoilla ja mihin hintaan he tarjoavat. Lisäksi on tärkeää miettiä voisiko yritys tarjota maksuvapaita kuukausia tai joustoa lainalle tms.

Kulutusluottojen määrä nousee pikavippien korkokattoasetuksen myötä

Pikavipeille ollaan asettamassa korkokattoasetusta ja se tulee voimaan loppukeväästä tai viimeistään alkukesästä mikä tarkoittaa sitä, että pikavippien myöntäminen sellaisessa muodossa kuin ne ovat nyt, tulee loppumaan kokonaan. Esimerkiksi 100 euron pikalainasta ei voi enää pyytää enempää kuin 4 euroa korkoa. Tämä muutos tekee pikavippibisneksestä kannattamatonta katteen painuessa niin alas, että voittoa ei enää tule.

kulutusluottovertailuTällä tulee olemaan suuri vaikutus kulutusluottoalaan, koska monet vippifirmat siirtyvät tarjoamaan suurempia lainoja ja kilpailu alalla kiristyy hurjasti. Pelkästään pikavippiä myöntäviä firmoja on alalla yli 100 joiden tarjotaan siis kuuluvat pikalainat enintään 1000 euroon asti. Yhteensä firmoja on n. 170 kun lasketaan mukaan kaikki pikavippi- ja kulutusluottofirmat. Tämäkin kulutusluottovertailu tulee muuttumaan luultavasti merkittävästi muutaman kuukauden kuluttua, sillä kilpailuun ampaisee mukaan sen verran monta ehdokasta, että joukosta löytyy varmasti toinen toistaan parempia luotonmyöntäjiä, niin lainaehtojen kuin myös hintojen suhteen. Aika näyttää kuinka käy.

Haluatko säästää? Kulutusluotto vertailun kautta säästä aikaa ja rahaa

Kulutusluottovertailu auttaa sinua löytämään sen kaikista sopivimman lainan ja vielä kaiken lisäksi tulet löytämään sen hyvin nopeasti. Harvalla on aikaa vertailla jokaista luottoa myöntävää yritystä tai edes puolia niistä. Ja monet eivät edes vertaile luotonmyöntäjiä keskenään kun ottavat lainaa. Lieneekö syynä piittaamattomuus vai laiskuus, ken tietää, mutta tosi asia on se, että kulutusluottovertailu todella kannattaa. Lainoja vertaillessa ja varsinkin hintaa tutkiessa kannattaa aina kiinnittää huomio lainan todelliseen vuosikorkoon, sillä se määrää lainan todellisen hinnan. Se kuinka paljon lainasta euromääräisesti lyhentämään ei vielä kerro koko totuutta, vaan tämän kanssa tulee huomioida myös laina-aika. Todellisen vuosikoron laskukaava on yleisesti käytetty ja kaikki luotonmyöntäjät käyttävät samaa kaavaa, joten voit luottaa siihen. Ja jos et luota, niin aina voit laskea itse, se kun ei montaa sekuntia vie. Onnea lainaamiseen ja muista hyödyntää kulutusluottovertailua aina lainatessa!

UPDATE Lokakuu 14, 2014 – Tiedot ajan tasalle

Comments are closed.