Lainapaikka

Lainasumma

Ikäraja

Hae lainaa

Ostosraha

400€ – 3000€

21 vuotta

Hae

Credit24

250€ – 3000€

19 vuotta

Hae

Vivus

10€ – 2010€

20 vuotta

Hae

Freedom Rahoitus

500€ – 30000€

20 vuotta

Hae

Euroloan

100€ – 5000€

18 vuotta

Hae

Everyday

20€ – 2000€

21 vuotta

Hae

Lainapaikka

Ostosraha

Credit24

Vivus

Freedom Rahoitus

Euroloan

Everyday

Lainasumma

400€ – 3000€

250€ – 3000€

10€ – 2010€

500€ – 30000€

100€ – 5000€

20€ – 2000€

Ikäraja

21 vuotta

19 vuotta

20 vuotta

20 vuotta

18 vuotta

21 vuotta

Hae lainaa

Hae Hae Hae Hae Hae Hae

Tiedot päivitetty ajan tasalle 10.10.2014

Alle on listattuna 2014 syksyn parhaimpia 1000 euron lainoja tarjoava yritys ja näet myös kaiken oleellisimman informaation koskien lainan hakemista.

 

NopsalainaNopsalaina

  • Lainasumma: 1000€
  •  Laina-aika: 6-72 kuukautta
  • Kuukausierän määrä: 36-190€
  • Korko ja kulut: 9-14% lainasummasta vuodessa.
  • Ikäraja: 22 vuotta

Lainan hakeminen tapahtuu lainahakemuksen täyttämisellä ja lähettämisellä, jonka voit tehdä Nopsalainan sivujen kautta. Tämän jälkeen Nopsalainan asiakaspalvelija ottaa lainanhakijaan yhteyttä ja voitte yhdessä keskustella sopimuksesta ja tarvittavien asiakirjojen lähettämisestä. 1000 euron laina kannattaa ottaa juuri täältä.
1000 e lainan hakemiseen tarvitset oman (ja mahdollisen takaajan) henkilötodistuksen ja palkkatodistuksen tai tilinauhan, josta selviää viimeisen kolmen kuukauden tulotiedot.

Hae Nopsalainalta

 

Rahalaitos

RahalaitosLainasumma: 1000 €
• Laina-aika: 1-12 vuotta
• Kuukausierän määrä: sinä päätät
• Korko ja kulut: Määrittyy laina-ajan mukaan
• Ikäraja: 20 vuotta

Hae Rahalaitokselta

 

Rahalaitoksessa ei ole koron lisäksi järjestely- tai tilinhoitomaksua, lainasta ei myöskään veloiteta avaus- eikä kuukausimaksua. Ainoa laskutettava on muistutusmaksu (5€). Lainaa haetaan ilmaisella nettihakemuksella, jonka jälkeen saat lainapäätöksen saman tien. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen saat sopimuspaperit allekirjoitettavaksi postissa. Rahat maksetaan tilille 1-5 vuorokauden kuluessa, kun allekirjoitettu lainasopimus on saapunut takaisin Rahalaitokselle. Lainan saamisessa siis kestää hetki, joten kannattaa vilkaista täältä vinkkejä siihen mistä kulutusluotto heti tilille.

Lainanhakemiseen ei tarvitse erikseen lähettää mitään asiakirjoja, lainahakemuksessa täytetyt kentät riittävät. Kun neljä kuukausierää on maksettu sovitusti, on mahdollista saada yksi lyhennysvapaa kuukausi, jolloin rahat voi laittaa säästöön tai käyttää johonkin muuhun. Lainan takaisin maksaminen tietenkin jatkuu kuukaudella loppupäässä, mutta kuluja siihen ei tule. Vuodessa voi olla kaksi maksuvapaata kuukautta.

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus Lainasumma: 1000€
• Laina-aika: 1-12 vuotta
• Kuukausierän määrä: 14-88€
• Korko ja kulut: ei tarkkaan ilmoiteta. Korkoon sisältyy tilin avausmaksu, 0-200€ ja tilinhoitomaksu 0-8€ (riippuvat lainan myöntäjästä). Itse Freedom-rahoituksen palvelut ovat ilmaisia.
• Ikäraja:  Yleinen ikäraja 20 vuotta.

Hae Freedom Rahoitukselta

 

Freedom Rahoitus on Suomen ainoa lainoja välittävä yritys. Lainaa haetaan soittamalla asiakaspalveluun, soittopyynnön jättäminen on myös mahdollista, jolloin asiakaspalvelija ottaa itse lainanhakijaan yhteyttä. Lainan hakemiseen tarvittavat dokumentit riippuvat lainan tarjoajasta. Kannattaa varata kopio henkilöpapereista, viimeisen kolmen kuukauden palkkatiedot ja tilitiedot helposti saataville, tulostettuna ja/tai skannattuna tietokoneelle. Kaikki palvelun lainanmyöntäjät olettavat lainanhakijalta säännöllisiä palkka- tai eläketuloja. Jos olet kiinnostunut, hae laina 1000 euroa Freedom Rahoitukselta!

Ostosraha

Ostosraha lainaa jopa 15 minuutissa ilman vakuuksia tai takaajiaOstosrahalta saat vakuudetonta lainaa 400-3000 euron väliltä jopa 1-5 vuoden maksuajalla. Täytä hakemus netissä ja saat vastauksen nopeasti – rahat saat tilillesi aina 15 minuutissa. Ikäraja palvelussa on 21 vuotta ja lainan saa haettua aina ilman vakuuksia tai takaajia. Ostosraha on luotettava pitkään lainamarkkinoilla toiminut lainafirma, joka on monen suomalaisen suosiossa. Tutustu ja tilaa lainasi Ostosrahalta jo tänään!

  • Lainasumma: 1000 €
  • Laina-aika: 1-5 vuotta
  • Kuukausierän määrä: Sinä päätät – riippuu laina-ajasta
  • Ikäraja: 21 vuotta
Hae Ostosrahalta

 

Yleisiä ehtoja

Lainaa hakiessa tarvitset usein viimeisimmän palkkakuitin sekä kopion henkilöpapereista. Kulutusluottoa haetaan sähköisellä lainahakemuksella lainayhtiön kotisivuilla. Jos lainahakemus alustavasti hyväksytään, saat siitä tiedon samantien, jonka jälkeen lainahakemus kuuluu tulostaa, allekirjoittaa ja lähettää postissa firman toimipisteelle. Lainahakemuksen mukaan kuuluu laittaa viimeisin palkkalaskelma tai eläkepäätös, sekä kopio kuvallisesta, allekirjoituksella varustetusta henkilöllisyystodistuksesta. Hakemukselle ja liitteille tehdään viimeinen tarkastus. Joskus kuitenkin yhtiö ei edellytä ihan näin tarkkoja tietoja.

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen sovittu rahasumma siirretään tilille.

Tuhannen euron kulutusluottoja on paljon tarjolla. Monet pikavippiyrityksetkin tarjoavat nykyään myös kulutusluottoja, usein n. 2000 euroon asti – katso mistä saa lainaa 2000 euroa heti tilille. Suomessa on lisäksi muutamia pelkästään kulutusluottoihin erikoistunutta yritystä, jotka voivat tarjota lainaa kymmeniintuhansiin euroihin asti. Usein omat tulot määräävät suurimman lainasumman, joka on mahdollista saada.

 

Hae 1000e lainaa heti – useita eri vaihtoehtoja

Verkossa kulutusluottoja haetaan normaalisti kahdella eri tavalla. Ensimmäinen tapa on helpompi ja vaivattomampi, sillä eräät yritykset, kuten esimerkiksi Freedom-rahoitus, ovat keränneet samalle sivustolle monta eri kulutusluottoa tarjoavaa yritystä. Voit siis hakea yhdellä lainahakemuksella kulutusluottoa monesta eri paikasta. Näin voit saada myös monta eri lainatarjousta, joten kilpailuttaminen ja parhaan lainan löytäminen on varmempaa eikä lainahakemuksia tarvitse tehdä montaa kilpailuttamista, tai sopivan lainan löytämisen vuoksi. Tämä on hyvä 1000 euron ensilainan ottajalle, sillä palvelusta usein soittaa laina-asiantuntija jonka kanssa voitte yhdessä pohtia sopivaa lainasummaa ja –aikaa.
Toinen tapa on hakea itse yhdeltä yritykseltä kerrallaan. Se on helpompaa ja yksinkertaisempaa, jos sopiva lainantarjoaja ja kulutusluotto löytyy.

 

Miksi valita 1000 euron kulutusluotto?

lainaa 1000e

Kulutusluotto 1000e on kulutukseen tarkoitettu laina. Tarve voi olla esimerkiksi asunnon tai kesämökin remontti, kodin sisustaminen tai vaikkapa lomamatka. Kulutusluotto on fiksumpi valinta, kuin esimerkiksi moneen eri tarpeeseen otetut yksittäiset lainat. Jos sinulla on monta eri asiaa joihin tarvitset lähiaikoina rahaa, on 1000 euron kulutusluotto niistä paras vaihtoehto monesta syystä. Ennen kaikkea tulee halvemmaksi maksaa yhden suuremman lainan korkoa, kuin monen pienen, kalliimman lainan korkoa. Lisäksi maksat joka kuukausi vain yhtä velkaa pois, eikä tarvitse huolehtia monesta eri laskusta omien tavanomaisten laskujen lisäksi. Lainaa 1000e saa helposti joka kulutusluotto palvelusta.

Kulutusluoton hakijan muistilista:

- Muista kilpailuttaa!

On tärkeää kilpailuttaa ja pyytää monelta eri yritykseltä lainatarjous. Näin voit vertailla erilaisia kulutusluottoja ja valita niistä parhaimman. Usein 1000 vippi tai muu tonnin laina on hyvä hoitaa kilpailuttamalla. Tällä tavalla voit säästää lainan ottamisessa jopa satoja euroja rahaa! Muista siis pikavippivertailu! Aiheesta lisää:

- Ota kulutusluottoa oikea summa!

Lainaa 1000eKannattaa laskea mahdollisimman tarkasti kaikki menot mitä varten lainaa olet hakemassa. On tärkeää, että valitset mieluummin hieman liian suuren lainan, kun liian pienen. Ai miksikö? No siksi, että jos otat lainaa liian vähän, joudut todennäköisesti ottamaan toisen, pienemmän lainan lisäksi.  Lainaa 1000 euroa on kuitenkin niin iso rahamäärä että kannattaa hieman miettiä ennen kuin tämän ottaa. Sitten maksatkin kahden kalliin lainan korkoja ja kuukausivähennyksiä yhden halvemman sijasta. Näin esimerkiksi 1000 euroa pikalainaa ottavana saatat säästää satasia.  Jos otat hieman liian suuren lainan, on siinä varaa yllätyksille, joita ainakin remonttia tehdessä voi helposti tulla. Jos rahaa jää yli, voit säästää ylijääneen summan ensimmäisien kuukausierien maksamiseen!

Jos mahdollista, hae kulutusluottoa esimerkiksi kumppanisi kanssa.

Jos voit hakea lainaa kumppanisi kanssa, tuplaa se samantien mahdollisuutesi lainan saamisessa. Varsinkin vakuudetonta kulutusluottoa ottaessa voi lainan korkokin olla pienempi, sillä kaksi hyvätuloista lainan maksajaa vähentävät lainantarjoajan ottamaa riskiä huomattavasti. 1000 euron sijasta maksattekin 500 euroa takaisin kumpikin. Se ei ole summa eikä mikään! Ota siis asia puheeksi, vaikka yhdessä lainaa olettekin ottamassa, kannattaa asia ajatella niin pitkälle, että molempien paperit sopimuspaperiinkin kirjoitetaan. Näin saatte lainantarjoajan luottamaan teihin enemmän, ja voitte säästää jopa pitkän pennin rahaa.

Lue lisää liittyen lainoihin:

 

 

Comments are closed.