Lainapaikka

Lainasumma

Ikäraja

Hae lainaa

Nopsalaina

1500€ – 15000€

22 vuotta

Hae

rahalaitos

100€ – 15000€

20 vuotta

Hae

Freedom Rahoitus

500€ – 30000€

20 vuotta

Hae

Fixura

2000€ – 10000€

21 vuotta

Hae

Lainapaikka

Nopsalaina

rahalaitos

Freedom Rahoitus

Fixura

Lainasumma

1500€ – 15000€

100€ – 15000€

500€ – 30000€

2000€ – 10000€

Ikäraja

22 vuotta

20 vuotta

20 vuotta

21 vuotta

Hae lainaa

Hae Hae Hae Hae

Etsitkö 10000 euron lainaa ja haluat sen edullisesti ja nopeasti tilillesi ilman paperitöitä tai muuta häslinkiä? Meiltä tämä onnistuu kaikista kätevimmin ja aikaa ei uhraudu lainaamiseen montaakaan minuuttia. Toki on järkevää tehdä pieni vertailu yhtiöiden kesken, jotta löydät itsellesi parhaiten soveltuvat lainat.

Olemme kuitenkin helpottaneet työtäsi ja valinneet vain tämän hetken kaikista parhaimmat luotonmyöntäjät. Vertailussa olemme huomioineet ensiksi todellisen vuosikoron eli lainan hinnan (myös kaikki mahdolliset avaus- ja tilinhoitomaksut), lainan toimittamisen nopeuden sekä lainan saamisen helppouden.

Lisäksi olemme pitäneet silmällä myös lainaehtoja ja mitä joustavempi niin sen parempi. Alapuolella olevat yhtiöt ovat hinnoiltaan huokeita ja ehdot ovat kuluttajaystävälliset, joten ei muuta kuin tutkimaan mikä yhtiö tuntuu parhaimmalta, hae 10000 euron laina alapuolelta nopeasti käyttöösi, myös ilman vakuuksia!

 

Freedom Rahoitukselta saat lainaa 10000 euroa ilman vakuuksia

Freedom RahoitusFreedom Rahoitusta pystymme suosittelemaan ihan jokaiselle, sen lainatarjonta on markkinoiden laajin ja voit valita kulutusluoton 500 – 30 000 euron väliltä ja mikä parasta, kaikki lainat ovat vakuudettomia. Saat valita laina-ajan 1-12 vuoden väliltä eli jokaiselle löytyy varmasti sopiva maksuaikataulu. Freedom Rahoitus toimii siten, että kun olet täyttänyt ja lähettänyt lainahakemuksen eteenpäin saat useita eri lainatarjouksia vastaukseksi. Voit rauhassa käydä näitä läpi ja valita parhaimmalta tuntuvan rahoitusratkaisun, rahojen toimitus tilille on nopeaa ja vaihtelee hieman, mutta saat rahat tilille yleensä 1-3 vuorokauden kuluessa. Freedom Rahoitus tarjoaa myös jokaiselle lainaajalle mahdollisuutta ilmaiseen laina-asiantuntijaan, jonka kanssa voit käydä läpi lainaamiseen liittyviä asioita. Suosittelemme Freedom Rahoitusta yhdeksi vaihtoehdoksi – tutustu ja hae kulutusluottoa ilman vakuuksia jo tänään.

  • Lainaa ilman vakuuksia 500 – 30 000 €
  • Markkinoiden laajin lainavalikoima
  • Ilmainen henkilökohtainen lainaneuvoja
  • Lainahakemus on kaikille ilmainen
  • Kuluttajien suuressa suosiossa
Hae Freedomilta Rahoitukselta

 

Nopsalainalta kulutusluottoa heti tilille – yhtiö on laajentanut lainavalikoimaansa ja tarjoaa lainoja aina 15 000 euroon asti!

NopsalainaNopsalaina on jo joitakin vuosia alalla toiminut luotonmyöntäjä ja se on keskittynyt pääasiassa aina kulutusluoton tarjoamiseen. Nyt yhtiön kautta on saatavilla kulutusluottoja alkaen 1500 eurosta aina 15 000 euroon asti. Nopsalaina tarjoaa maksuaikaa 6-72 kuukauden väliltä eli jokaiselle pitäisi löytyä riittävän pitkä maksuaikataulu. Lainaaminen käy Nopsalainan kautta erittäin helposti ja ennen kaikkea nopeasti – saat lainapäätöksen heti, n. 15 minuutissa. Tämän jälkeen sinuun otetaan yhteyttä Nopsalainalta ja kun kaikki on selvää toimitetaan rahat oitis tilillesi. Tähän ei yleensä kulu aikaa tuntia enempää eli homma toimii ripeästi! Suosittelemme myös Nopsalainaa yhtenä vaihtoehtona, homma toimii ja lainan hinnatkaan eivät ole todellakaan pahat. Tutustu ja tilaa kulutusluotto 10000 euroa Nopsalainan kautta jo tänään!

  • Kulutusluotot nopeasti tilille
  • Lainavalikoima entistä parempi
  • 6-72 kuukautta maksuaikaa
  • Edulliset hinnat
Hae Nopsalainalta

 

Kulutusluottovertailu pankkien ja yksityisten välillä

Kun suoritat hintojen vertailua on aina järkevää tarkastella useampia eri vaihtoehtoja, varsinkin jos et ole akuutin lainan tarpeessa. Silloin tilanne on ihan toinen ja sitten kannattaa kääntyä niiden yhtiöiden puoleen, jotka toimittavat rahat mahdollisimman nopeasti tilille. Nykyään mahdollisuudet nopean lainan saamiseen ovat hyvät ja lainamarkkinat tarjoajat myös suhteellisen isoja kulutusluottoja. Jos etsit huomattavan suurtaa (yli 10000 euron lainaa), niin suosittelemme ottamaan myös pankit mukaan lainavertailuun. Pankkien hinnoissa (toki myös yksityisten, mutta näissä yleensä tod. vuosikorko kattaa kaikki kulut) on tärkeää huomioida todellisen vuosikoron lisäksi myös lainan avaus- ja tilinhoitomaksut, jotka lisätään lainan päälle ja näitä ei ole siis huomioitu todellista vuosikorkoa laskettaessa. Nämä nostavat hintaa aina reippaasti eli ei muuta kun laskin käyttöön tai kysykää suoraan pankista kuinka paljon laina kokonaisuudessaan tulee maksamaan. Vertaileminen kannattaa, näin säästät aina ja saat varmasti parhaimman mahdollisen lainan.

Todellinen vuosikorko määrittää lainan hinnan

Kun haet rahoitusta muista kiinnittää huomio aina todelliseen vuosikorkoon silloin kuin haluat tietää lainan todellisen hinnan, katso lisäksi vielä muut maholliset korot kuten lainan avauskulut ja mahdolliset tilinhoitomaksut. Näistä saattaa kertyä aikamoinen potti vielä tämän todellisen vuosikoron päälle. Tämä siis ainakin pankeilta lainattaessa ja myös joiltakin yksityisiltä luottofirmoilta. Kaikista halvin laina löytyy kun tutkit tarkkaan vaihtoehdot ja pistät sitten vasta hakemuksen eteenpäin!

Älä koskaan ota lainaa jos epäröit takaisinmaksun kanssa

Jos olet ajautunut tilanteeseen, että rahaa ei ole, mutta et myöskään pysty maksamaan lainaa takaisin ajallaan tai olet epävarma tästä, niin kannattaa jättää laina ottamatta. Tästä joutuu hyvin helposti vain pahempiin vaikeuksiin ja on järkevämpää sinnitellä kuin tehdä itselleen lisää velkaa. Jos olet tämän kaltaisessa tilanteessa, kannattaa silloin turvautua ystävien tai sukulaisten puoleen, sillä sitä kautta usein löytyy avustusta. Lainaaminen kannattaa aina harkita erittäin tarkkaan ja ylimääräistä velkaa ei kannata koskaan tehdä!

 

Comments are closed.