Lainapaikka

Lainasumma

Ikäraja

Hae lainaa

Nopsalaina

1500€ – 15000€

22 vuotta

Hae

Omalaina.fi

100€ – 15000€

18 vuotta

Hae

Freedom Rahoitus

500€ – 30000€

20 vuotta

Hae

Euroloan

100€ – 5000€

18 vuotta

Hae

Fixura

2000€ – 10000€

21 vuotta

Hae

Yleislaina

2000€ – 5000€

21 vuotta

Hae

Lainapaikka

Nopsalaina

Omalaina.fi

Freedom Rahoitus

Euroloan

Fixura

Yleislaina

Lainasumma

1500€ – 15000€

100€ – 15000€

500€ – 30000€

100€ – 5000€

2000€ – 10000€

2000€ – 5000€

Ikäraja

22 vuotta

18 vuotta

20 vuotta

18 vuotta

21 vuotta

21 vuotta

Hae lainaa

Hae Hae Hae Hae Hae Hae

Suurempia yli 5000 euron kulutusluottoja tarjoavia yrityksiä ei löydy läheskään niin paljon kuin mitä pienempiä, esimerkiksi 1000 euron lainoja tarjoavia yrityksiä, mutta vaihtoehtoja löytyy silti riittävästi. 5000 euron lainaa myöntävistä yrityksistä kaikin puolin paras on ehdottomasti lainaa myöntämä Freedom Rahoitus, joka onkin ollut kuluttajien suosikki 2013 vuoden alusta alkaen. Löydät alapuolelta myös muutaman muun 2014 vuoden lainamarkkinoiden ehdottoman suosikin – valinnoissa huomioitu erityisesti palvelun laadukkuus ja nopeus, lainan todellinen vuosikorko sekä lainan toimittamisen nopeus.

Alla olevat yritykset ovat kaikki luotettavia, vakavaraisia sekä Suomessa toimivia lainantarjoajia, joiden kautta saa lainaa tilille vähintään 5000 euroa.

Freedom Rahoitus

Freedom RahoitusFreedom Rahoituksen kautta on mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia joka lähtöön alkaen aina 500 eurosta jopa 30 000 euroon asti. 5000 euron laina on siis mahdollista saada tätä kautta ja sen saaminen edellyttää vain ja ainoastaan 20 vuoden ikää ja lisäksi sinulla pitää olla luottotiedot. Freedom Rahoitus tarjoaa useita eri lainavaihtoehtoja, josta voit valita itsellesi mieleisimmän.

  • Lainaa ilman vakuuksia 500 – 30 000 €
  • Erittäin halpa – yhdellä hakemuksella useita eri lainatarjouksia
  • Ilmainen henkilökohtainen lainaneuvoja
  • Lainan hakeminen verkossa ilmaiseksi
  • Rahojen toimitus tilille erittäin nopeaa!
  • 2014 vuoden kulutusluottoyhtiöistä ylivoimaisesti suosituin
Hae Freedom Rahoitukselta

 

Nopsalaina

NopsalainaNopsalainalta saat lainaa 1500 -15 000 euroa massiivisilla laina-ajoilla. Laina-ajan voit itse valita 6-72 kuukauden väliltä, joten takaisinmaksuaikaa piisaa. Korkoprosentti on alkaen 9% vuodessa ja erittäin suurena plussapuolena on se että saat lainaa 5000 euroa heti, koska lainapäätös tulee jopa 15 minuutissa. Nopsalainalla on myös käytössään sähköinen allekirjoitus, joten sopimuksen viimeistelykin onnistuu kätevästi omilla verkkopankkitunnuksilla.

Lainan saamisen edellytykset Nopsalainalla on 22 vuoden ikä, Suomen kansalaisuus (tai Suomessa pysyvä osoite sekä voimassa oleva oleskelulupa), nettotulojen tulee olla vähintään 1000€/kk lainanhakemista edeltävinä kuukausina sekä omien luottotietojen täytyy olla puhtaa eikä maksuhäiriömerkintöjä saa olla.

Lainan hakeminen onnistuu helposti ja nopeasti netissä. Täytät vain lainahakemukseen oikeat ja täydelliset tiedot sekä liitteeksi palkkatodistuksen josta käy ilmi nykyiset tulosi viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Tarvitset myös tiliotteet viimeisiltä kuukausilta. Jos siis haluat lainaa heti, on Nopsalaina erinomainen vaihtoehto 5000 euron pikalainalle.

Hae Nopsalainalta

Nopsalainassa nimensä mukainen etu, saat 5000e lainaa heti tilille.

 

Fixura

FixuraFixuralta saat haettua edullisia lainoja alkaen 2000 eurosta 10000 euroon asti. Kaikki lainat ovat vakuudettomia ja voit hakea niitä verkon kautta ilmaisella hakemuksella. Lainan saamisen edellytys on vähintään 21 vuoden ikä ja puhtaat luottotiedot. Fixura antaa lainaajalle täysin vapaat kädet, voit itse määrittä luoton todellisen vuosikoron ja maksuaikataulun. Palvelu on nopeaa ja yhtiö on äärimmäisen luotettava. Tutustu lisää ja hae lainaa 5000e ilman vakuuksia Fixuralta joustavin ehdoin.

Hae Fixuralta

 

Muita suositeltavia yrityksiä:

Omalaina.fi Etua.fi

Osa yhtiöistä vaatii lainaajalta säännölliset tulot – eivät kuitenkaan kaikki

Jotta hakemuksesi hyväksytään ja laina voidaan myöntää, esimerkiksi Joustolaina vaatii liitteeksi hakemukseen kaikilta hakijoiltansa palkkalaskelman tai vaihtoehtoisesti eläkepäätöksen. Joissain tapauksissa yhtiöt pyytää myös toimittamaan veroilmoituksen erittelyosan, jotta taloudellinen tilanteesi hahmottuisi selkeämmin. Nopeutat hakemuksesi käsittelyä liittämällä kopiot maksukuiteista siinä tapauksessa jos liitteiden tiedot ovat eriäväisiä ilmoittamistasi tiedoista. Hae siis lainaa 5000 euroa esimerkiksi Joustolainalta. Kun olet hakemassa suuren luokan lainaa ja kyseessä on vaikka kulutusluotto 5000e ja lähetät lainahakemuksen, usein kulutusluotto palveluista esimerkiksi pankit haluavat joko vakuita tai takaajaa.

5000 e luoton voit hakea 24h vuorokaudessa yhtiöiden kotisivuilla, juuri silloin kuin sinulle itsellesi sopii. Lainahakemukset käsitellään aina saapumisjärjestyksessä ja päätöksen saat n. 1-3 arkipäivän kuluessa. Verkkohakemus toimii suojatulla yhteydellä sekä henkilötietolain mukainen rekisteriseloste löytyy nettisivuilta. Yhtiö ei myöskään myönnä lainaa niille joilla on maksuhäiriöitä tai luottohäiriöitä. Voit myös tarvittaessa hakea itsellesi luottokiellon, jolloin et voi jatkossa saada lainaa, tätä ominaisuutta eivät kuitenkaan kaikki firmat tarjoa.

Lainan ottaminen ja suuret kulutusluotot – Ota kulutusluotto nyt entistä halvemmalla!

Lainaaminen ilman vakuuksia tai takaajia pitää aina sisällään riskinsä. Varsinkin suurten lainojen, kuten 5000 euron laina tai yli menevien lainojen vaikutus omaan talouteesi on suhteellisen suuri. Niinpä kannattaakin harkita tarkkaan lainaamisen tarvetta ennenkö päätös lainaamisesta tehdään. Kannattaa tehdä realistiset laskelmat omista tuloista ja menoista, jotta saat järkevän kokonaiskuvan omasta taloudestasi sekä maksukyvystä.

Parempi tehdä näin ennen lainanottamista, kuin huomata lainaa takaisin maksaessa, että talous menee liian tiukalle – aina kannattaa jättää pelivaraa. Velkaongelmat eivät ikinä ole mukavia ja saattavat pahimmillaan aiheuttaa suuriakin murheita. Lainaa siis aina vastuullisesti ja järkevästi! 5000 euron kulutusluotto on kieltämättä todella iso laina, ja jos lainaa 5000e, kannattaa muistaa että koron myötä takaisinmaksusummaan on varattava huomattavasti enemmän. Onneksi 5000 euron lainaa voi myös maksaa erissä takaisin.

Comments are closed.