Mistä voisi löytyä lainaa nopeasti tilille jopa 15 minuutin sisään? No ainakin meidän kautta tämä on mahdollista. Näet alapuolella yrityksiä, joilta lainan saaminen tilille käy erittäin nopeasti ja voit saada suurempia lainasummia tilillesi ilman vakuuksia ja takaajia. Nykyään on mahdollista allekirjoittaa lainasopimus sähköisesti Internetin kautta, joka mahdollistaa suurempien kulutusluottojen myöntämisen entistä nopeammin. Valitse sopivimmilta tuntuva vaihtoehto alhaalta ja hae lainaa lähes välittömästi!

Vivus

VivusVivuksen kautta saat haettua lainaa nopeasti 10-2010 euron väliltä – saat rahat aina tilillesi n. 15 minuutissa. Lainaa voit hakea, mikäli olet iältäsi vähintään 20-vuotias ja sinulla on puhtaat luottotietotaustat. Lainaaminen käy helposti ilmaisella hakemuksella yhtiön sivuilta. Hakemuksen täyttämiseen ei mene muutamaa minuuttia kauempaa ja saat vastauksen käytännössä välittömästi. Vivus.fi on erinomainen vaihtoehto, mikäli olet akuutin ja edullisen lainan tarpeessa. Tutustu ja hae tilillesi heti tänään!

Hae Vivuksen palvelusta

Nopsalaina

NopsalainaNopsalaina myöntää lainoja kaikille 22-vuotiaille luottokelpoisille suomalaisille. Sen kautta saat lainapäätöksen 15 minuutin sisään ja lainan voit tehdä sopimuksen allekirjoituksen suoraan netissä. Yrityksen kautta voit hakea luottoa 1500-15000 euron väliltä 6-72 kuukauden maksuaikataululla. Hae lainaa nopeasti tästä!

Hae Nopsalainalta

Ostosraha

OstosrahaOstosrahan kautta voit hakea 400-3000 euron lainaa pikaisesti tilille. Saat lainapäätöksen 15 minuutissa ja rahat siirretään välittömästi tämän jälkeen tilillesi. Voit siis lainata jopa 3000 euroa ilman vakuuksia ja saada ne tilille hetkessä! Ostosraha myöntää lainaa kaikille vähintään 21 vuotta täyttäneille luottokelpoisille Suomessa asuville, joilta löytyy pankkitunnukset. Lue lainaehdot ja hae lainaa nopeasti tilillesi!

Hae Ostosrahalta

Euroloan

EuroloanUudistuneen Euroloanin kautta saat haettua lainaa nopeasti 100-5000 euron väliltä todella joustavin lainaehdoin ja voit hakea useampaa lainaa samanaikaisesti. Laina-aika on joustava 1 – 12 kuukauden väliltä ja voit myös päättä lainasumman 50 euron tarkkuudella eli voit lainata täsmälleen sen verran kuin haluat. Euroloan on luotettava ja sen asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa. Tutustu ja tilaa pikalainaa nopeasti Euroloanin kautta!

Hae Euroloanilta

 

Jos olet menettänyt luottotietosi – nopea lainan saaminen erittäin hankalaa

Luottotiedottoman vaihtoehdot lainan saamiseen ovat käyneet vähiin ja ei niitä koskaan montaa ole ollutkaan. Siinä missä lainaaminen on helpottunut luottokelpoisille henkilöille, niin se on vaikeutunut niille, joilla maksuhäiriömerkintä löytyy ja hyvä niin. Luottotiedoton henkilö on harvoin maksukykyinen (valitettavasti) ja tästä syystä heidän ei myöskään pidä saada enempää lainaa, onhan velkaa jo selvästi ennestään.

Tietenkin on poikkeustapauksia ja niitäkin luottotiedottomia, jotka ovat parantaneet tapansa ja hoitaneet velkansa säntillisesti. Jotkut voivat nauttia keskivertoa korkeampaa kuukausipalkkaa eli eivät aivan kaikki luottotiedottomat ole jatkaneet väärällä linjalla. Ja oikeastaan, osa luottotietojen menettäneistä on saattanut menettää ne inhimillisistä syistä, kuten jos harteilla on asuntolainaa ja työpaikka lähtee alta ja säästöjä ei ole. Tästä on vaikea selvitä, mikäli ei saa ulkopuolisen apua ja tämä ajaa epätoivoisen henkilön ottamaan pienimpiä lainoja, joilla paikata rahareiät.

Pian kuitenkin homma karkaa käsistä ja mitään ei ole enää tehtävissä. Näin käy myös henkilöille, jotka ovat hankkineet itsensä vippikierteeseen. On valitettava fakta, että osa suomalaisista on tieten tahtoen hankkinut itsensä ongelmiin ottamalla lainaa joka lähteestä mistä sitä ikinä onkaan saatavilla ja elänyt kuin Ellun kanat vuoden päivät ja sitten heränneet todellisuuteen kun rahat on loppu ja mistään ei tule lisää. Tämän kaltaisten henkilöiden ei missään nimessä tule saada enää mistään lainarahaa ja se onkin yksi syy miksi lainan saamisen kriteerejä luottotiedottomille on kiristetty entisestään.

Lainaamisen historia – tähän on tultu 2014 vuoteen mennessä

lainaa nopeastiLainaaminen ei ole aina ollut yhtä yksinkertaista kuin nyt ja se on itse asiassa muuttunut melko hiljattain nykyiseen muotoonsa. Vielä ennen vanhaan et pystynyt edes uneksimaan, että lainan hakemisesta tulisi niin helppoa ja yksinkertaista kuin mitä se nyt on. Nyt luotto on saatavissa tilille nopeasti verkosta tai puhelimen avulla. Toisaalta, tuskin kukaan osasi uneksia Internetin ihmeellisestä maailmasta ja verkon kautta lainaamisesta silloin kuin koko Internettiä ei ollut olemassa.

Vielä ennen jouduit siis marssimaan pankin konttoriin, jonottamaan, odottamaan, jonottamaan ja odottamaan.. Ja niin edelleen. Lainan hakeminen oli todellisen työn ja tuskan takana eikä siitä nauttinut kukaan, tuskin lainaamisesta edelleenkään nautitaan, mutta ainakin se on hirvittävissä määrin paljon helpompaa. Lainahakemusta täyttäessäsi oli tehtävä selväksi mihin tarkoitukseen laina aiotaan käyttää ja tämän lisäksi pankille tuli todistaa, että lainaa hakevalla on säännöllistä tulovirtaa ja jotain omaisuutta, jolla lainan taata. Yleensä säännölliset tulot kuitenkin riittivät, riippuen tietenkin hieman lainattavasta summasta.

Kun tämä prosessi oltiin saatu valmiiksi ja kun lainasopimuksessa oli allekirjoitukset puolin toisin, niin et suinkaan saanut rahoja tilille heti, vaan jouduit odottamaan vähintään 5 arkipäivää, ennen kuin pesoakaan ilmestyi tilillesi. Sellaista siis lainaaminen ennen tätä vuosituhatta, niille joita moinen kiinnostaa ja vanhemmille ihan vain tuoden muistoja mieleen.

 

2014 vuonna voit hakea heti rahaa lainaan verkon kautta – kulutusluotto nopeasti tilille

Nykyään on kuitenkin homma täysin toinen ja lainaa pystyy hakemaan netistä ja sopimuksen pystyy jopa allekirjoittamaan verkossa. Tekniikka on edennyt hurjaa vauhtia ja voit saada lainaa vain entistä nopeammin. Tänään voit saada lainaa heti pankkitilillesi, kunhan valikoit yrityksen oikein, joka on varsin hieno asia.

Comments are closed.