Credit24 on markkinoiden edullisin lainapaikka

Credit24Credit24 myöntää lainaa joustavasti ja edullisesti sekä nopeasti tilille 250 – 3000 euron väliltä. Lainaa voi hakea kaikki vähintään 19 vuotta täyttäneet henkilöt, joita ei löydy maksuhäiriömerkintöjä. Lainahakemus on täytettävissä yrityksen sivuilla ja se on kaikille ilmainen. Voit hakea lainaa 1 – 24 kuukauden lyhennysajalla. Tutustu Credit24:ään ja täytä lainahakemus tästä!

Hae Credit24 palvelusta

 

 

Freedom Rahoitus

Freedom RahoitusFreedom Rahoitus myöntää suurempia kulutusluottoja erittäin pitkällä takaisinmaksuajalla. Sitä kautta voit hakea lainaa 500 – 30 000 € väliltä jopa 1 – 12 vuoden takaisinmaksuajalla. Freedom Rahoituksen lainat ovat vakuudettomia ja voit hakea niitä kätevästi verkon kautta. Saat lainapäätöksen aina samana päivänä ja voit halutessasi yhdistää nykyiset lainasi Freedom Rahoituksen kautta ja säästää selvää rahaa. Saat myös itsellesi henkilökohtaisen lainakonsultin, jonka kanssa etsitte juuri sinulle sopivan lainan. Lue lisää yrityksen lainaehdoista ja hae luottoa heti!

Hae Freedom Rahoitukselta

 

Etua.fi

Etua.fiEtua.fi myöntää suuremman luokan luottoa, asuntolainaa ja lisäksi sitä kautta on mahdollista hakea luottokorttia. Etua.fi tarjoaa kulutusluottoa 500 – 35 000 € väliltä 1 -5 vuoden laina-ajalla. Voit pistää lainahakemuksen eteenpäin verkon kautta oli kyseessä minkä sortin laina tahansa. Lue lisää Etua.fi:stä luotonmyöntäjänä ja hae lainaa jo tänään!

Hae Etua.fi kautta

 

Nopsalaina

NopsalainaNopsalaina on ennen kaikkea niille henkilöille, jotka haluavat saada lainaa nopeasti tilille, sillä se tekee lainapäätöksen 15 minuutissa ja toimittaa rahat erittäin nopeasti tilille. Voit allekirjoittaa lainahakemuksen sähköisesti verkossa. Nopsalaina tarjoaa luottoa 1500 – 15 000 euron väliltä 6 – 72 kuukauden takaisinmaksuajalla kaikille niille henkilöille, joilla on luottotiedot kunnossa ja ikää vähintään 22 vuotta. Tutustu Nopsalainaan ja hae luottoa heti tilille!

Hae Nopsalainalta

 

Yleislaina

YleislainaYleislaina myöntää hieman aiempia yrityksiä pienempää lainaa, sillä sitä kautta on mahdollista hakea 2000 – 5000 euron luottoa 6 – 24 kuukauden takaisinmaksuajalla ja erittäin halvalla. Lainaa voivat hakea kaikki täysi-ikäiset ja luottokelpoiset henkilöt. Lainahakemustäytetään netissä ja se tulee allekirjoittaa ennen rahojen saamista tilille. Allekirjoittamaton sopimus ei vielä sido sinua mihinkään. Lue lisää ja hae Yleislainaa heti!

Hae Yleislainalta

 

 

Oletko etsimässä paikkaa, mistä voit saada luottoa tilillesi? Luottopaikkoja on vuoteen 2014 mennessä kertynyt useita ja sen saaminen ei ole missään määrin ongelma, mikäli sinulla on tarpeeksi ikää, puhtaat luottotiedot, verkkopankkitunnukset ja jossain tapauksissa sinulta vaaditaan myös säännöllisiä tuloja.

Monet yksityiset kulutusluottoa myöntävät yritykset eivät kuitenkaan edellytä lainaajalta säännöllisiä palkkatuloja, vaan luoton saaminen onnistuu myös tulottomalle.

 

Mistä luottoa halvimmalla – kuluttajien suosikit 2014 vuonna

Tämä sivusto on koonnut siis pääosin suuremman luokan kulutusluoton tarjoajia eli olemme keskittyneet lähes 100 prosenttisesti niihin yrityksiin, jotka myöntävät vähintään 1000 euron suuruista luottoa. Pikaluottoa myöntäviäkin yrityksiä toki on joukossa, mutta painopiste on suuremmissa kulutusluotoissa. Jos siis olet lainan tarpeessa ja olet kaavaillut hankkivasi 1000 – 35 000 euron lainaa, niin olet tullut oikeaan paikkaan.

Käsittelemme juuri tämän suuruusluokan lainoja ja joukkoon mahtuu myös yrityksiä, jotka tarjoavat suurempia asuntolainoja ja luottokortteja. Tämä kulutusluottovertailu on ajan tasalla ja päivitämme sitä jatkuvasti. Artikkelista on jätetty pois pankit ja niihin liittyvät tiedot, mutta mikäli haluat vertailla yksityisten luotonmyöntäjien lainoja pankkien kulutusluottojen ja joustolainojen kanssa, niin se onnistuu helpoiten konsultoimalla suoraan omaa pankkiasi.

Suuremmat kulutusluotot haettava pankista – parhaat lainapaikat

Jos tarvitset monien kymmenien tuhansien eurojen luottoa, niin ainoa vaihtoehto tähän ovat pankit, joilta onnistuu lainat aina satoihin tuhansiin asti monien kymmenien vuosien lyhennysajalla. Parhaat lainapaikat eli monet pankit myöntävät asuntolainoja melko maltillisin koroin, mutta mikäli mielit lainaa ottaa, niin kannattaa kilpailuttaa pankkeja, sillä omasi ei ole välttämättä aina se paras ja halvin. Pankeista voi myös hakea suurempaa joustoluottoa ja valikoima on varsin laaja kun puhutaan suuremmista lainasummista. Pankista et saa lainaa ilman vakuuksia, ellet kuulu äärimmäisen harvinaiseen poikkeusryhmään ja omista suurta määrää kiinteistöjä, jolla voit taata lainan. Pienempiä alle nelinumeroisia summia ei mistään pankista irtoa, mutta kun puhutaan erittäin suurista 100 000 euron lainoista, niin pankit ovat ainoa hyvä vaihtoehto niiden hakemiseen. Tutustu ensin oman pankkisi lainavalikoimaan ja sitten vasta muiden.

Luoton saaminen maksuhäiriöiselle on vaikeutunut viime vuosina

Luottoa netistäMaksuhäiriömerkinnän saaneet henkilöt eivät saa lainaa enää missään määrin niin helposti kuin joitakin vuosia sitten. Ennen luotonmyöntäjien joukosta löytyi muutama luottofirma, joilta irtosi lainaa melko heppoisin perustein huolimatta siitä oliko luottotiedot tallella vai ei, mutta 2013 homma on toisin.

Lainan saaminen on toki mahdollista maksuhäiriöstä huolimatta, mutta tarvitset säännölliset tulot ja mahdollisesti myös jotain omaisuutta takaamaan lainasi. Lainaa ei kannata yrittää hakea verkon kautta lainahakemuksella, sillä ne eivät varsinaisesti suosi luottotiedotonta lainaajaa. Nämä toimivat aina TUPAS-tunnistautumisen kautta, joka tarkistaa automaattisesti henkilötiedot ja lisäksi vielä löytyykö lainan hakijalta taustaltaan maksuhäiriöitä.

Mikäli sellainen löytyy, et pysty etenemään hakemuksessa ja prosessi pysähtyy automaattisesti siihen. Oikea tapa lähteä etsimään lainaa ilman luottotietoja, on tutkailla keskustelupalstoja ja katsella mistä ihmiset ovat raportoineet saaneensa lainaa maksuhäiriömerkinnästä huolimatta. Näitä tutkiessa on ehdottoman tärkeää huomioida päiväys, sillä jotkut voivat olla jo vuosi sitten vanhentunutta tietoa. Toinen hyvä keino on lähteä yksinkertaisesti soittelemaan yksityisiä luotonmyöntäjäfirmoja läpi ja kysellä olisiko mahdollista saada lainaa huolimatta luottotietojen puuttumisesta. Oma tilanne kannattaa selvittää heti alkuun hyvin tarkkaan ja kertoa minkä tyyppistä ja kuinka suurta luottoa on hakemassa. Kerro myös, että olet säännöllisessä palkkatyössä (jos siis olet…) ja sano, että voit toimittaa todisteet eli mahdolliset palkkakuitit siitä. Jos sinulla on myös omaisuutta, kannattaa siitäkin mainita, sillä siitä voi olla suuri apua lainan saamiselle.

Yhdistä lainasi yhdeksi isommaksi luotoksi

Luottojen yhdistäminen on tätä nykyä mahdollista ja se käy oikein kätevästi, pikalaina kannattaa siis ottaa mukaan samaan maksusuunnitelmaan isomman lainan kanssa, mikäli mahdollista. Muun muassa edellä mainitun Freedom Rahoituksen palveluihin kuuluu lainojen yhdistäminen. Lainojen yhdistäminen yhdeksi isoksi lainaksi tekee hommasta paljon helpompaa ja selkeämpää eikä tarvitse miettiä useamman lainan lyhentämistä, vaan riittää kuin maksaa aina yhden lainan lyhennyksen kuukaudessa pois. Suosittelemme tätä kaikille niille, jotka haluavat päästä helpommalla ja pitää tilanteen huomattavasti simppelimpänä.

Jos olet velkaa pankille niiden lainojen yhdistäminen voi olla hankalampaa, mutta kulutusluottojen yhdistämisessä ei pitäisi olla lainkaan ongelmia, kunhan vain valitset sellaisen yrityksen joka tämän kaltaisia toimenpiteitä suorittaa.

Palaute on tervetullutta koska vaan ja mistä syystä tahansa

Mikäli sinulle tulee mieleen parannusehdotuksia tai haluat muuten vain antaa mielipiteesi sivustosta, niin sen voit tehdä Ota Yhteyttä –osiossamme. Luemme palautteita mielellämme ja mikään niistä ei jää huomioimatta ja joihinkin voimme jopa reagoida, mikäli löydämme joukosta mielenkiintoisia parannusehdotuksia tai huomautuksia virheellisestä informaatiosta. Pyrimme kuitenkin olemaan informaation kanssa niin tarkkana, että teemme pienimmätkin muutokset niin nopeasti kuin vain suinkin pystymme.

Comments are closed.