Etsitkö pikalainaa ja haluat saada sen mielellään tämän vuorokauden sisällä tilillesi? Haluatko löytää markkinoiden halvimmat pikalainat kätevästi verkon kautta? Kaikki tämä onnistuu meiltä, olemme vertailleet kaikki tämän hetken pikalaina tarjoajat keskenään ja valinneet niistä kaikki edullisimmat ja kaikin puolin parhaimmat vaihtoehdot tänne. Löydät alapuolella lyhyen esittelyn firmasta ja mikäli kyseinen yhtiö kiinnostaa, pääset lukemaan kätevästi lisätietoja alapuolella olevista painikkeista. Hae 2014 vuoden lainamarkkinoiden halvin pikalaina heti tilillesi alapuolelta!

 

Ostosraha

OstosrahaOstosraha on erinomainen vaihtoehto, mikäli etsit lainaa 400-3000 euron väliltä ja haluat saada lainan tilille ilman vakuuksia tai takaajia. Ostosrahan kautta voit hakea lainaa 12-36 kuukauden takaisinmaksuajalla, mikäli olet vähintään 21-vuotias ja sinulla on puhtaat luottotiedot. Taustalla toimii vakavarainen OPR-Vakuus, joka on toiminut pikalaina-alalla jo pitkään. Palvelu on erinomaista ja rahojen toimitus tilille on nopeaa. Voit täyttää lainahakemuksen yhtiön sivuilla vain muutamissa minuuteissa ja saat lainapäätöksen lähes välittömästi, 15 minuutin sisään. Ostosraha on edullinen, nopea ja luotettava vaihtoehto ja sitä voi suositella kenelle tahansa pikalainan tarpeessa olevalle. Lue lisää ja hae lainaa heti tilille ilman vakuuksia tai takaajia Ostosrahalta.

Hae Ostosrahalta

 

Vivus

VivusVivus on toinen pitkään alalla toiminut luotonmyöntäjä ja sen kautta voit hakea pikalainaa heti tilillesi ilmaisella nettihakemuksella. Yhtiö on laajentanut lainatarjontaansa 2013 vuoden alkukesästä ja tarjoaa nyt 10-2010 euron pikalainoja erittäin edullisesti ja ennen kaikkea nopeasti tilille. Vivukselta voit myös hakea ensimmäisen pikalainan aina täysin ilman korkoja 10-400 euron väliltä. Et siis maksa senttiäkään ylimääräistä ensimmäisestä pikalainastasi. Vivus on joustava ja tarjoaa eräpäivän siirtoa jopa 30 vuorokaudella eteenpäin ja muuten yhtiön lainat ovat haettavissa 3-30 vuorokauden maksuajalla. Yhtiön lainojen ikärajat alkavat 20 vuodesta ylöspäin ja lisäksi Vivus edellyttää lainaajalta puhtaita luottotietoja, muuten lainan haku ei onnistu missään tapauksessa. Pääset tutustumaan Vivukseen lisää alapuolen linkistä!

Hae Vivukselta

 

Credit24

Credit24Credit24:n kautta voit hakea lainaa edulliseen hintaan verkon kautta ilmaisella hakemuksella. Lainan hakeminen on suoritettu nopeasti ja luottoa voi hakea kaikki vähintään 19 vuotta täyttäneet ja puhtaat luottotiedot omaavat henkilöt. Voit valita lainan 250-3000 euron väliltä ja maksuaika on valittavissa 1-24 kuukauden väliltä. Credit24 edellyttää, että lainaaja maksaa lainasta takaisin vähintään 30 € / kuukausi. Credit24 on saavuttanut huikean suosion viimevuosien aikana, vaikka yhtiö onkin toiminut alalla jo pidempään. Palvelu on nopeaa, hinnat ovat erittäin hyvät sekä lainaehdot eivät voisi olla enää joustavemmat. Credit24 on äärimmäisen kuluttajaystävällinen luotonmyöntäjä. Tutustu ja hae joustolimiittiä heti tilille Credit24:n kautta!

Hae Credit24 palvelusta

 

Everyday

EverydayEverydayn kautta voit hakea 20-2000 euron väliltä jos olet luottokelpoinen ja 21 vuotta täyttänyt suomalainen henkilö. Lainahakemuksen voit täyttää netissä, hommaan tarvitset vain verkkopankkitunnukset. Everydayn lainatuote on 2000 euron joustoluotto, joka toimii samalla tavalla kuin luottokortti, mutta verkossa, voit tehdä nostoja omien tarpeiden mukaisesti kätevästi puhelimellasi. Korkoa maksat vain nostetusta lainasummasta – laina-aikaa saat keskimäärin 45 vuorokautta lainallesi. Suosittelemme tutustumaan Everydayn palveluun ja jos etsitte pikalainaa edullisesti ja joustavasti, on se ehdottomasti paras vaihtoehto. Hae lainaa nopeasti yhtiön kautta alapuolella olevan painikkeen kautta.

Hae Everydayn kautta

 

Pikalainat on haettavissa kaikkialta verkkopankkitunnuksilla

Pikalaina pankkitunnuksilla on kätevin tapa hakea pikalainaa. Pankkitunnuksilla hakeminen on aina ilmaista ja verkon kautta lainahakemuksen täyttäminen ei usein ota montaakaan minuuttia. Verkosta lainaaminen on muokannut lainamarkkinoita erilaiseen suuntaan ja myös pikalainan markkinoille ilmestyminen muutti systeemejä pysyvästi.

Ennen tarjolla oli pelkästään pankkilainaa ja sen hakeminen ei ollut eikä ole vieläkään mielekästä puuhaa. Lainan saaminen on hankalaa ja paperitöitä riittää, jos kaikki on kunnossa, niin lainan saamisessa kestää aina joitakin vuorokausia. Ei ole siis ihme, että ihmiset ovat siirtyneet yksityisiin kulutusluottoa / pikalainaa myöntäviin yrityksiin. Pikalaina kannattaa siis ilman muuta hakea yksityiseltä yhtiöltä, erityisesti silloin jos lainan tarve on akuutti. Voit saada pikalainan tilillesi netin kautta parhaimmillaan jopa 15 minuutissa eli akuuttiinkin rahan tarpeeseen löytyy kyllä apua.

Pikavippi on mahdoton saada jos luottotiedot eivät ole kunnossa

Pikalaina ilman luottotietoja ei enää onnistu mistään osoitteesta, ei millään ilveellä. Foorumeita tarkastellessa voi lukea kuinka ihmiset kertovat saaneensa pikalainaa ilman luottotietoja, mutta nykyään se ei vain enää ole mahdollista. Pikalaina oli vielä joitakin vuosia saatavilla huolimatta siitä oliko hakijalla maksuhäiriömerkintää, mutta nämä päivät ovat jo historiaa.

Nykyään pikalaina yhtiö tekee kaikkensa, että lainaa myönnettäisiin vain maksukykyisille henkilöille ja varattomat lainaajat pyritään karsimaan pois. Pikalainayritykset haluavat luonnollisesti omansa takaisin mahdollisimman nopeasti ja maksukyvyttömät lainaajat aiheuttavat vain pelkästään hankaluuksia sekä itselleen, että myös lainayhtiölle.

Comments are closed.