Pyöritätkö yritystä ja tarvitset pientä tai mahdollisesti hieman suurempaakin lainaa? Meiltä löydät yrityslainaa alkaen pienistä summista suurempiin useiden kymmenien tuhansien eurojen lainoihin. Lainaaminen on helppoa ja sen hakeminen onnistuu 100 % verkon kautta. Olemme listanneet hieman erilaisia luotonmyöntäjiä ja pyrkineet valitsemaan vertailusta tämän hetken lainamarkkinoiden parhaimmat vaihtoehdot, jos kuitenkin epäilet hintoja, niin kannattaa verrata niitä myös itse. Tutustu lisää alapuolelta ja hae lainaa yritykselle helposti ja nopeasti!

Freedom Rahoitus – hae lainaa yrittäjälle

Freedom RahoitusFreedom Rahoituksen kautta voit hakea lainaa yritykselle kätevästi verkosta 500 – 30 000 euron väliltä. Jos olet siis aloitteleva yrittäjä ja olet hetkellisesti pienen lisärahoituksen tarpeessa ja haluat saada sen välittömästi käyttöösi, suosittelemme kääntymään Freedom Rahoituksen puoleen. Yhtiö tarjoaa lainoja pitkällä 1-12 vuoden maksuajalla. Tutustu lisää ja hae laina ilman vakuuksia Freedomilta alapuolella olevan painikkeen kautta.

Hae Freedom Rahoitukselta

 

Mistä paras mahdollinen yrityslaina aloittevalle yritykselle?

Jos haet lainaa uudelle yritykselle on sen saaminen mahdollista yläpuolella mainituista vaihtoehdoista. Verkossa on myös kourallinen muita lainaa tarjoavia yhtiöitä, jotka eivät suoranaisesti myönnä yrityslainaa, mutta luottoa kuitenkin, pääasissa yksityishenkilöille. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että lainan saaminen näiden kautta ei onnistuisi jos hakijana toimii yritys. Voit hakea myös lainan pankista, mutta tämä edellyttää aina takaajan lainalle eli aloitteleva yrittäjä sitä tuskin saa jos ei ole mitään millä takaus onnistuu. Jos takaajia ei ole, on kuitenkin mahdollisuus saada esim. Finnvera takaamaan lainaa ja tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla. Eli ei muuta kuin kokeilemaan ja vertailemaan eri ratkaisuja, me tarjosimme jo omamme yläpuolella ja jos olet nopean lainan tarpeessa niin hae pikalaina yritykselle Rahaneuvoksen kautta.

Lainaa yritykselle / yrittäjälle – pankkikaan ei ole huono ratkaisu

Jos et lainaa yrittäjälle, voit aina kokeilla myös pankkia, joka on tosin jossain määrin tiukempi lainaehdoiltaan kuin yksityiset luotonmyöntäjät. Pankki kun ei myönnä lainaa koskaan ilman vakuuksia ja takaajia eli nuoren tulottoman yrittäjän on esimerkiksi erittäin hankala saada minkäänlaista lainaa pankin kautta.

Comments are closed.